Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: بنیاد مسکن مولود انقلاب اسلامی است و جزو نهادهایی است که دو سه ماه بعد از پیروزی انقلاب شکل گرفت به طوری که در این مدت ما موفق به تهیه طرح هادی برای 370 روستای استان اردبیل شدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد سبحانی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما،  اظهار کرد: همزمان با گرامیداشت دهه فجر 33 طرح هادی در مناطق روستایی استان اردبیل افتتاح می‌شود که هزینه صرف شده برای این پروژه‌ها 14 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: به میمنت این ایام مبارک 35 دفترچه تهیه طرح هادی مشتمل بر مطالعات و عملیات اجرایی طرح هادی آماده شده و در کنار آن در شهرهای مختلف به صورت نمادین افتتاح واحدهای مقاوم‌سازی شده روستایی را شاهد خواهیم بود.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: بنیاد مسکن مولود انقلاب اسلامی است و جزو نهادهایی است که دو سه ماه بعد از پیروزی انقلاب شکل گرفت به طوری که در این مدت ما موفق به تهیه طرح هادی برای 370 روستای استان اردبیل شدیم.

سبحانی به عملیاتی شدن آسفالت و سنگفرش در مناطق روستایی به میزان 2 میلیون و 200 هزار مترمربع اشاره کرد و افزود: ما در این مدت 460 کیلومتر جدول‌گذاری را در مناطق روستایی اجرا کردیم و به سایر دستگاه‌ها در ساخت خانه بهداشت، خانه عالم، محوطه‌سازی مساجد به تعداد 136 باب مسجد و احداث پارک اقدام کرده و در آنها مشارکت داشتیم.

وی تصریح کرد: در این سه سال یک میلیون و 100 هزار مترمربع عملیات آسفالت‌ریزی و سنگفرش در مناطق مختلف روستایی را انجام دادیم.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل در ادامه از تهیه طرح هادی برای یک هزار و 50 روستا و همچنین بازنگری در 200 طرح هادی روستایی خبر داد و بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با هدف بهبود سیمای روستاها مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی جزو اولویت‌ها قرار گرفت به طوری که 55 هزار واحد مقاوم‌سازی شده در این مدت تحویل داده شده است.

سبحانی اضافه کرد: 55 درصد روستاهای استان  اردبیل واحدهای مسکونی مقاوم دارند به طوری که در مقابل زلزله 6.7 ریشتری مقاوم بوده و به مانند سال‌های گذشته با یک زلزله 5 ریشتری دچار تلفات و خسارت‌های هنگفت نمی‌شوند.
وی ادامه داد: بنیاد مسکن استان اردبیل در چهار زلزله اهر، بم، قزوین و کرمانشاه به عنوان استان معین حضور پیدا کرده به طوری که در آخرین زلزله رخ داده در کرمانشاه ما نسبت به تحویل 2 هزار و 350 واحد اقداماتمان را شروع کردیم.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: به هیچ وجه از اعتبارات استانی برای ساخت و ساز در مناطق زلزله‌زده دیگر هزینه نمی‌شود و ما در کنار 13 استان معین کشور سعی کردیم تا نسبت به تامین نیرو و تجهیزات و ماشین‌آلات اقدام کنیم.

سبحانی با بیان اینکه بعد از وقوع این زلزله ما نسبت به عملیات نقشه‌برداری، آواربرداری و اسکان موقت به عنوان یک کار حساس، دقیق و تخصصی در کنار 13 استان معین دیگر اقداماتی را شروع کردیم، افزود: با توجه به عملکرد

بنیاد مسکن استان در زلزله‌های مختلف ما نیز به عنوان یکی از استان‌های معین به کمک اهالی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شتافتیم.
وی در مورد آخرین وضعیت ساخت و ساز در شهرهای زیر 25 هزار نفر در قالب مسکن مهر بیان کرد: 99 درصد واحدهای احداثی ما در این شهرها تکمیل و به صاحبان آنها واگذار شده و کمتر از 50 واحد بلاتکلیف داریم که واگذاری آنها را به سرعت انجام خواهیم داد.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل رتبه سوم کشوری بنیاد مسکن را در ساخت مساکن مهر، رتبه 5 کشوری در اجرای طرح هادی و رتبه‌های ممتاز را در بخش فنی و تخصصی یادآور شد و اظهار کرد: به هیچ وجه طرح مقاوم‌سازی مساکن روستای تعطیل نشده ولی به دلیل شرایط اقتصادی مردم برخی سخت‌گیری بانک‌ها و عدم رغبت روستائیان در مقاوم‌سازی واحدهای خود پروژه با تاخیر و کندی روبرو شده ولی امیدواریم تسهیلات مقاوم‌سازی که به 25 میلیون تومان با نرخ سود 5 درصد رسیده زمینه انگیزه بیشتر روستائیان را برای مقاوم‌سازی فراهم کرده باشد.

سبحانی خاطرنشان کرد: البته بهزیستی برای مددجویان خود 8 تا 10 میلیون تومان و کمیته امداد 10 تا 15 میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌کند تا بحث مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی قوت بیشتری بگیرد.
وی تصریح کرد: ما نیز از محل حساب 100 امام چهار تا 5 میلیون تومان به افراد نیازمند کمک می‌کنیم تا مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی خود را انجام دهند.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه همچنان سالانه 3 هزار و 500 روستایی از تسهیلات مقاوم‌سازی استفاده می‌کنند، اظهار امیدواری کرد؛ در 10 سال آینده با آهنگی که در عملیات بازسازی و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی شروع شده این کار به سرانجام برسد.

سبحانی در مورد منظومه‌های روستایی افزود: تاکنون در بخش شاهرود این منظومه شکل عملیاتی به خود گرفته و قرار است در سه روستا نیز این طرح عملیاتی شود که یک کار تخصصی فراگیر است که عمران و آبادانی روستاها را به شکل کامل و جامع به همراه دارد.

وی در مورد روستاهای هدف گردشگری نیز گفت: تاکنون در اندبیل، کزج، گیلوان و عنبران پروژه‌هایی در این راستا اجرایی شده و ما در فروردین ماه سال آینده پروژه عنبران را افتتاح می‌کنیم و در 7 روستای جدید نظیر اوماسلان و موئیل با طراحی مناسب طرح‌های گردشگری را اجرایی و عملیاتی خواهیم کرد.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل در پایان سخنان خود بیان کرد: در سال‌های اخیر هم در حوزه آسفالت‌ریزی و هم پیاده‌راه‌سازی و جدول‌گذاری کارهای هماهنگی را با کمک دهیاری‌ها انجام دادیم که امیدواریم اسباب رضایت روستانشینان فراهم آید.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر برومند یکشنبه شب در نشست با مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با تشریح رسالت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تأمین مسکن مورد نیاز محرومان، خواستار همکاری بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی در این زمینه شد.

وی اظهار داشت: ساخت مسکن برای خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دولت با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و کمیته امداد در دستور کار دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن بوشهر افزود: احداث واحد مسکونی برای این افراد از سال ۱۳۹۴ در تفاهم با سازمان بهزیستی، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجلس و دولت آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدا مقرر شده بود تا خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر از سوی سازمان بهزیستی معرفی شوند تا کار احداث ساختمان‌ها آغاز شود.

برومند گفت: با بررسی و شناسایی یک خانواده در شهرستان دشتستان که ۵ عضو معلول دارد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در تلاش است نسبت به تأمین مسکن مقاوم برای این خانواده اقدام کند.

وی تأکید کرد: جهت تأمین سرپناه ایمن برای این خانواده همراهی و همکاری نهادهای حمایتی و انجمن خیرین مسکن ساز استان ضروری است.

کد خبر 6097729

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است